top of page

PROJECT STOFFERING

Meubelstoffering        -        Kussens op Maat          -         Projectstoffering        -         Akoestiek           -         Stoffen Collecties

Hoge kwaliteit materiaal en service

 3 jaar

garantie!

Wij hebben een zeer ruime ervaringen met het realiseren van kleine tot zeer grote (her)stoffeerprojecten voor bedrijven, verenigingen en instellingen. Van het maken van banken op maat, inrichting buitenterrassen tot het realiseren van akoestische oplossingen, wij zijn graag jouw partner voor projecten. Ons team bestaat naast zeer ervaren stikkers en stoffeerders uit meubelmakers, interieurbouwers, interieurontwerpers en stylisten.  Met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding geven wij op creatieve wijze invulling aan jouw stoffeer- en/of akoestisch project.

BEKIJK ONS WERK:

PROJECT STOFFERING

Lees hier

Meubels en kussens

 

Speciaal op maat gemaakte meubels en/of kussens met een prachtige projectstof of (kunst)leer. Een bank van één meter2 tot banken van 10-tallen meters, wij zeggen niet alleen dat we dat kunnen we tonen op basis van onze ervaring aan dat wij jouw projectpartner zijn. Door onze goede afspraken met toeleveranciers bieden wij prachtige materialen tegen een scherpe prijsstelling. 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page